За нас 
 
 
 Новини 
 

АЗИС ЩЕ НОСИ ОЧИЛА KWIAT НА СВАТБАТА СИ

02.08.2010

  АЗИС ЩЕ НОСИ ОЧИЛА KWIAT НА СВАТБАТА СИ

Нова сватба в поп-фолк средите се задава през есента. Под венчилото ще мине не кой да е, а известният с провокативността си Азис и неговият партньор Константин. За скандалния изпълнител това ще бъде втора сватба, като този път певецът вероятно ще се "бракосъчетае" в чужбина, без много шум.

Подробностите около организацията и тоалетите за щастливото събитие остават в тайна. Въпреки това, Азис открехна малко завесата, като разкри, че държи на сватбения си ден да носи очила KWIAT. Кралят на поп-фолка сподели, че е впечатлен от голямото разнообразие, което популярната марка предлага. Той признава, че за него очилата са не само незаменим аксесоар, но и необходимост за запазване на доброто зрение. Затова се доверил на българския бранд и поръчал диоптричен чифт със специално покритие, както за себе си, така и за своята половинка, която гальовно нарича Коцето. Доволни от съчетанието на качество и модерна визия, двамата решили да се врекат във вечна вярност, гледайки се един друг през чифт очила KWIAT.

     

Снимки:

1. - 2. Азис е избрал за лятото най-хитовия модел от колекцията KWIAT 2010  - тип бъбрек със златиста рамка и огледално покритие на стъклата.

 

Фото:  © Личен архив Азис

 

 

 

 

 


Bookmark and Share